Collectie Capa /cape/mantel: – Capa (mantel)is gedragen door de oude Oost-Afrikaanse koninkrijk familie. Nog steeds wordt op speciale gelegenheden gedragen. Zoals op de bruiloften dragen bruid en bruidegom een capa/cape in de kerk, tijdens een huwelijksjubileum, voor verjaardagen en veel meer formele gelegenheden. het is lekker eenvoudig om te dragen maar heeft ook een klassiek stijl.  De meeste traditionele Habesha capa/cape wordt van de stof fluwelen gemaakt, special voor de feestdagen is een collectie op verschillende stijlen en maten met verschillende garen gehaakt.

Herbruikbaar niet-medisch Mondkapjes: -De exclusieve herbruikbaar niet-medisch mondkapjes zijn gemaakt van 100% katoen, dubbel laag met opening voor filter, wasbaar in de wasmachine tot 60 graden Celsius.

Er zijn ook bij verschillende kledingencollecties, exclusief passende mondkapjes gemaakt van verschillende soort stoffen.

Ontdek de special feestelijke collectie. nu kunt u snel en makkelijk bestellen in de Habesha couture online shop.

komt binnenkort
    ድሕሪ ሓጺር እዋን
    comingsoon